|
Nuggets |
URL |
Copyright |
Value: Sources /Author / Date Published /Sponsor |
Search Engine |
Search Term |
|
1. Sometime in 1991, a chief
scientist at the NIIT named _________ started an experiment hole in a wall. Answer: Dr. Sutgara Mitra |
https://www.hole-in-the-wall.com/Beginnings.html# :~:text=Dr.,%2Din%2Dthe%2DWall. |
© Hole-in-the-Wall Education Limited 2015 |
2015 |
Google.com |
Chief scientist at the NIIT |
|
2.
What does NIIT stand for? Answer: National Institue of
Information Technology |
https://www.acronymfinder.com/NIIT.html |
© 2022 Copyright Conservation news |
2022 |
Google.com |
What does NIIT stand for? |
|
3. It was first implemented at a slum
area in _______ , Answer: Kalkaji |
https://www.hole-in-the-wall.com/abouthiwel.html# :~:text=Formally%20called% 20Minimally% 20Invasive%20E ducation,Government% 20of%20NCT% 20of%20Delhi. |
© Hole-in-the-Wall Education Project |
2022 |
Google.com |
Where did the experiment first implanted
in? |
|
4. His team carved a hole in the wall
that separated NIIT campuses from the slum areas. Why did they carve a hole
in the hall? Answer: Through his hole, a freely accessible
computer was put up for use. This computer proved to be an instant hit among
the slum dwellers, especially the children. |
https://www.hole-in-the-wall.com/Beginnings.html#:~ :text=Dr.,%2Din%2Dthe %2DWall. |
© Hole-in-the-Wall Education Limited 2015 |
2015 |
Google.com |
What is the purpose of the hole in
the wall of Dr. Mitra |
|
5. What was the significant finding
of the experiment? Answer: |
https://multilitwebsite.s3.ap-southeast-2.amazonaws.com/Nomanis/JUNE-2021/NOMANIS11-JUN21_BENNETT.pdf |
© Tom Benett |
June 2021 |
Google.com |
What was the significant finding of
the experiment? |
|
6. What were the two headlines in Times on the influenza epidemic in 1918 –
1919. Answer: The Mask Slackers of 1918,
and 1918: The infection spreads. |
https://www.nytimes.com/2020/08/03/ us/mask-protests-1918.html |
© 2022 The New York Times Company |
2022 |
Google.com |
What were the two headlines in Times on the influenza epidemic in 1918 –
1919. |
|
7. ______ is home to moving air
currents, clouds, storms and other weather disturbances and phenomenon Answer: Thunderstorm |
https://www.britannica.com/science/ thunderstorm |
© E. Philip Krider |
E. Philip Krider |
Google.com |
is home to moving air currents,
clouds, storms and other weather disturbances and phenomenon |
|
8. How does global warning affect polar bears? Answer: Polar Bears Really Are
Starving Because of Global Warming |
https://www.nationalgeographic.com /science/article/polar-bears-starve-melting-sea-ice-global-warming-study-beaufort-sea-environment |
© 2015-2022 National Geographic Partsners, LLC |
FEBRUARY 2, 2018 |
Google.com |
How does global warning affect polar bears? |
|
9. Coral reefs are built by colonies
of coral polyps . Answer: Coral reefs are made up of
colonies of hundreds to thousands of individual corals, called polyps. |
https://www.nhm.ac.uk/discover/quick-questions/what-is-a-coral-reef.html |
© The Trustees of The Natural History Museum,
London |
2022 |
Google.com |
Coral reefs are built by colonies of
coral polyps . |
|
10. Severe environmental imbalance can induce polyps to expel their algae and loose their color. This process is known as _________. Will this
phenomenon affect the growth of fish stocks? Answer: coral bleaching. Yes. |
https://oceanservice.noaa.gov/facts /coral_bleach.html#:~:text=Warmer% 20water%20temperatures %20can%20result,This%20is %20called%20coral%20 bleaching. |
© Science. Service. Stewardship. |
NOAA |
Google.com |
Phrase searching |
|
11. What according to scientist was the cause of the worst
and biggest catastrophic mass mortality of coral reefs in the
Pacific and the Answer: 2016 |
https://news.mongabay.com/2016/05/indias-coral-reefs-experiencing-catastrophic-bleaching-heart-wrenching-scientist-says/ |
©
2022 Copyright Conservation news |
May 11 2016 |
Google.com |
Phrase searching and Boolean Logic |
|
12. Compare the shape of the
population pyramid of Answer: Philippines shape is like a upside down bowl with a pointy end. While, Singapore pyramid is like a building. |
https://www.populationpyramid.net/world |
© December 2019 by Population Pyramid |
by Population Pyramid on December 2019 |
Google.com |
Population Pyramid of Singapore Philippines in 2015 |
Tuesday, November 8, 2022
Scavenger Hunt:Activity 1
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Dreams in Motion: Crafting My Future
“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.” -Eleanor Roosevelt In my dream for the future, I envision myself...
-
This year, I will strive to the best version of myself - to live a life of joy, love, and purpose. The new year of 2023 brings a new star...
-
In the year 2023, the people of Vigan City, a heritage city in Ilocos Sur, Philippines, will celebrate its annual fiesta in grand style. T...

Wowwww!! Great work bruhhhh
ReplyDelete